Hodnocení blogu: ContessaNikoletta

17. září 2010 v 18:11 | Vicky |  Ohodnocené
Hodnocení

Pro: ContessaNikoletta - http://edward-feat-bella.blog.cz

První dojem: Zaujal mě design 10/10
Design: Je hezký. Akorát pár drobností se mi na něm moc nelíbí, promin 9/10
Přezdívka: Už to tu několikrát bylo, nemám ráda dlouhé přezdívky..Někomu to možná neva, ale já prostě dávám přednost krátkým, jednoduchým..8/10
Kvalita článků: Já hádala, že podle názvu bude spíš o Twilight..:D Ale neva :D Přidáváš všechny možný články(diary,písničky apod.).Akorát možná by to chtělo víc nějákejch zajímavějších článků. 9/10
Aktivita: Přidáváš hoodně často. I vícekrát za den! 10/10
Úprava, přehlednost: V blogu se vyznám, vím, kde co hledat .. good 10/10

Celkem: 56/60 Známka:1

Tenhle blog je v pohodě. Podle mě patří rozhodně k těm nejlepším blogům. Možná jsem byla trošku přísná :D Ale je to můj názor :) Doufám, že si s hodnocením spokojená :))


CHCEŠ SI TAKY NECHAT OHODNOTIT BLOG?? STAČÍ NAPSAT SEM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 teri-ss teri-ss | Web | 17. září 2010 v 18:21 | Reagovat

děkuju, také máš moc hezký dess! :)

2 teri-ss teri-ss | Web | 17. září 2010 v 18:32 | Reagovat

pořád vypydá nově! :D! ;)

3 s o n i ~ s o n i ~ | Web | 17. září 2010 v 19:20 | Reagovat

ďakujem za pochvalu :)

4 Sheia Sheia | Web | 17. září 2010 v 19:20 | Reagovat

dík :-D :-)  :-)XDD

5 Sheia Sheia | Web | 17. září 2010 v 19:27 | Reagovat

oh tak opět dík:-)

6 Lena Lena | Web | 17. září 2010 v 19:30 | Reagovat

ahoj, pls prihlas sa na moj blog plny zabavy.. x) caw

7 Sheia Sheia | Web | 17. září 2010 v 19:33 | Reagovat

oki:D:D:D.D

8 Lola-J (L.J) :) Lola-J (L.J) :) | Web | 17. září 2010 v 19:37 | Reagovat

Děkuji :D
:-)
Jinak hezká grafika a zastínování :-)

9 ContessaNikoletta ContessaNikoletta | Web | 17. září 2010 v 20:32 | Reagovat

díky :)

10 dreamy P A T H Y ^^ dreamy P A T H Y ^^ | Web | 17. září 2010 v 21:15 | Reagovat

vďaka no...snáď sa to zlepší, ikeď pri pomyslení na to ako v pondelok zasa budem sedieť v škole, ma už brucho bolí teraz :D

11 Kelsey Kelsey | Web | 18. září 2010 v 0:04 | Reagovat

jj, je to pěkný blog :-)

12 GaGaGiRl* GaGaGiRl* | Web | 18. září 2010 v 9:57 | Reagovat

Kujéém!

13 Kenny♥ Kenny♥ | Web | 18. září 2010 v 10:21 | Reagovat

krásný desing :P

14 Kelsey Kelsey | Web | 18. září 2010 v 10:47 | Reagovat

Ahoj Vicky. Omlouvám se za rerklamu, ale jelikož si mé AFF, byla bych ráda, kdyby ses přihlásila do mé soutěže MISS blog 2010. Pevně věřím, že máš šanci na výhru. Odkaz je zde. http://seey.blog.cz/1009/miss-blog-2010-prihlaska Moc tě prosím. Přihlaš se :-)

15 ►ßru$inQa◄ ►ßru$inQa◄ | Web | 18. září 2010 v 13:55 | Reagovat

ben cristovao má teď takovej ten videoklip,že?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama