Hodnocení blogu: Nniký love dogs

9. září 2010 v 16:47 | Vicky |  Ohodnocené
Hodnocení

Pro: Nniký love dogs - http://nniky-psi.blog.cz/

První dojem: Boží design s pejskama :) 10/10
Design: Překrásný není co dodat :) 10/10
Přezdívka: Už jednou to tu bylo..nemám ráda dlouhé přezdívky, preferuji krátké,jednoduché-promiň 8/10
Kvalita článků: Přidáváš hodně photoshooty pejsků a hodnocení blogů...je to good..ale možná by to občas chtělo i něco jiného :) 9/10
Aktivita: Koukla jsem do archívu a přidávalas celkem často, ale teď nepřidáváš už nic :( 8/10
Úprava, přehlednost: Vše je super 10/10

Celkem: 55 Známka: 1

Tenhle blogís mě okouzlil tím nádherným dessem..ty pejsci ta grafika no prostě super!:) teď nevím, zda v blogu pokračuješ, ale ohodnotila jsem ti to :) tak nevím :) Snad si s hodnocením spokokojená :)


CHCEŠ SI TAKY NECHAT OHODNOTIT BLOG?? STAČÍ NAPSAT SEM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Tay.Tay :) Tay.Tay :) | Web | 9. září 2010 v 17:31 | Reagovat

hezů blog :)

2 Denie* Denie* | Web | 9. září 2010 v 17:54 | Reagovat

Ďakujeem :)

3 Denie* Denie* | Web | 9. září 2010 v 17:56 | Reagovat

Pekný blog to je ;) Ale v prvom článku má napísané, že už pokračuje na inom blogu :)

4 Denie* Denie* | Web | 9. září 2010 v 17:56 | Reagovat

Ale mám !! :D :*

5 Mellody* Mellody* | Web | 9. září 2010 v 18:09 | Reagovat

dík taky máš pěkný blog..
a  ano ne dessu jsem já :D díky :)

6 ♥~*TeRr*~♥ ♥~*TeRr*~♥ | Web | 9. září 2010 v 18:19 | Reagovat

Jo ? Já tam letím poprvý ^^ :) Strašně se těším .. :D .. My budeme bydlet u sestry mojí kamarádky .. :) ..

7 Denie* Denie* | Web | 9. září 2010 v 18:22 | Reagovat

Urobiť návod na design?:D To asi nie, keďže ja designy neviem :D

8 ♥~*TeRr*~♥ ♥~*TeRr*~♥ | Web | 9. září 2010 v 18:53 | Reagovat

Snad to tam bude fajn a věřím,že tam jsou super lidi ..:D .. :) Opravdu nevím jak se to píše,ale vyslovuje se to : Derby .. :D ..

9 ♥~*TeRr*~♥ ♥~*TeRr*~♥ | Web | 9. září 2010 v 19:17 | Reagovat

Děkuju moc ^^ .. :) .. Ještě k tvému článku .. Klikla jsem na odkaz ,kde bych si mohla napsat o hodnocení, ale prý je můj komentář spam ,tak nevím .. /: ..

10 *Mišulé_* *Mišulé_* | Web | 10. září 2010 v 8:56 | Reagovat

AhOjky =o*
Víš o tom že byl zápis BNF?♥
Víš jo? a co myslíš vzala sem si tě do bnf?♥
Mmm :) napínavé že?..
koukni tady
http://funkyfuns.blog.cz/1009/bnf-vyhodnoceni
a zjistíš jestli tam si!pokud ne :(
tak promin...♥
___Toto je zkopčený koment__ Pardon =o*

11 Ems* - i♥HeartLaty-Source* Ems* - i♥HeartLaty-Source* | Web | 10. září 2010 v 22:45 | Reagovat

To je v poho :-) já zas nestíhám blog,tž tak,určo si ale musíme napsat xD už brzy třeba napíšu já co víš :¨)
DYŽtak ti to napíšu sem,a jednou sem ti psala že až budeš zařizivat new blgo že ti ráda pomůžu tak kdybys chtěka tak se ozvi,třeba klikací ikonka,animace apod .. :D

12 EppLí^^ ~YOUR AFFILATES EppLí^^ ~YOUR AFFILATES | Web | 11. září 2010 v 17:36 | Reagovat

Ahoj! Jsem zpátky na blogu, a co ty? Už máš ten nový komp? a nebo až na ty vánoce? A jak se máš? .. :D tolik otázek.. promiň, ale dlouho jsme si nepsali a já si nečetla tvé články, takže nejsem v obraze :D

13 Ems* - i♥HeartLaty-Source* Ems* - i♥HeartLaty-Source* | Web | 11. září 2010 v 20:05 | Reagovat

Ok,to by pasovolo,já napíšu hned jak budu mýt čas a pujde nam komp,zatím pp užvej week!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama