Hodnocení blogu: Mišul_Ka ♥

16. října 2010 v 18:48 | Vicky |  Ohodnocené
Hodnocení

Pro:  Mišul_Ka ♥  - http://funkyfuns.blog.cz/


První dojem: Boží blog :)) 10/10
Design: Úplně úžasnej! Nemám co vytknout..je bombastickej! 10/10
Přezdívka: Super 10/10
Kvalita článků: Přidáváš diárko s tvejma fotkama, písničky atd. good 10/10
Aktivita: Dřív si přidávala hoodně..víc jak 4 články za den..ted už moc nepřidáváš, ale máš k tomu vážně důvody..takže tě to omlouvá :) 10/10
Úprava, přehlednost: V tvém blogu se v poho vyznám..vim kde co najdu atd. takže není co dodat  10/10

Celkem: 60/60 Známka: 1****

K tomuto blogu není co dodat :) je prostě úžasnej .. blog jak má bejt :) A navíc ho vlastní úplně suprová holčina :) Takže tenhle blog nemá ani jednu malou chybičku..nemám co dodat..Jen tak dál :-*

CHCEŠ SI TAKY NECHAT OHODNOTIT BLOG?? STAČÍ NAPSAT SEM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 PrOstě MiŠeŁ PrOstě MiŠeŁ | Web | 16. října 2010 v 18:51 | Reagovat

och kotě :-* Đěkuju moc,,:) fakt se červenám ,,,nžn :D
..jO dříve sem přidávala víc.Ale neboj ty časy se vrátěj.!:))♥
to slibuju,ale tedka to mám těžký.;/
Jinak strašně moc děkuju♥Mám pocit že někde si i zalhala prtž určo tk dobrej blog nemám :) Ale i tak děkuju moc:)♥♥♥Mtěěěě :)):D

2 Brunetka Brunetka | Web | 16. října 2010 v 19:13 | Reagovat

Njn.. Jsou to kravky, co dodat? ... Závody.. Eeehh. Použiju pro to tvou jednoduchou frázi: Turudumdumdum :D asi pátá jsem.

3 PrOstě MiŠeŁ PrOstě MiŠeŁ | Web | 16. října 2010 v 19:15 | Reagovat

:D áá tak děkuju moc :* nápodobně,k tvému blogu :-P

4 AlusQa AlusQa | Web | 16. října 2010 v 20:10 | Reagovat

dakujeme :) a máš super dess :P to je chobotnica nie? :D zlaté to je :D:D

5 ° .. MixMelouneQ .. ♥ ° → Návštěvník Tvé Blogu ° .. MixMelouneQ .. ♥ ° → Návštěvník Tvé Blogu | Web | 16. října 2010 v 22:28 | Reagovat

hezu dess :-)

6 Kelsey Kelsey | Web | 17. října 2010 v 11:13 | Reagovat

Začalo 3.kolo MB 10´! Podívej se jak jsi dopadl/a

7 Kelsey Kelsey | Web | 17. října 2010 v 11:20 | Reagovat

[6]: *2.kolo

9 Denie* Denie* | Web | 17. října 2010 v 14:38 | Reagovat

Ďakujem, že si sa zapojila do bleskovky :) Aj keď už bolo neskoro .. :(
Krásny design! :)

10 Frush. Frush. | Web | 18. října 2010 v 18:41 | Reagovat

:-) :D :D to je xD

11 Deni♥ Deni♥ | Web | 18. října 2010 v 18:45 | Reagovat

ahoj, omlouvám se že dess ještě není ale měla sem ještě před nějaké objednávky. tak už bych měla zečít na tom tvém. jestli máš pořád ještě zájem napiš na blog co nejdřív. měl by být během tohoto týdne...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama