Hodnocení blogu: ┼Kefka┼

2. února 2011 v 16:34 | Vicky |  Ohodnocené
Hodnocení

Pro:  ┼Kefka┼  - http://efka-kefka.blog.cz/
První dojem: Úžasnej blog! Na první pohled mě zaujaly ty mouchy na dessu ! :D 10/10
Design: Překrásnej..myslím, že není co dodat .. Originální, jednoduchej, úžasnej :) 10/10
Přezdívka: Tuhle přezdívku slyším poprvé, takže je určitě originální, jednoduchá a pěkná :) možná bych akorát dala ty kříže od přezdívky, ale to je detail :) 10/10
Kvalita článků: Píšeš hlavně deník, jak jsem koukala :) a taky si určitě často necháváš hodnotit blog :) což je super, že chceš vědět, co se na tvém blogu ostatní líbí a co ne :) 10/10
Aktivita: Na blogu si tak průběžně :) články píšeš, blog nezanedbáváš :) 10/10
Úprava, přehlednost: Vše přehledné, zvýrazněné, krásne :) 10/10

Celkem: 60/60 Známka: 1**********

Tento blog moc nenavštěvuji, ale párkrát sem tam zavítala :) Teď tam ale budu chodit častěji, protože jsem zjistila, že je to suprový blog :) Úžasné designy, články atd. :) Autorku musím pochválit :))) Snad si z hodnocením spokojená :)

CHCEŠ SI TAKY NECHAT OHODNOTIT BLOG?? STAČÍ NAPSAT SEM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ┼Kefka┼ ┼Kefka┼ | Web | 2. února 2011 v 17:32 | Reagovat

dakujem:))

2 Denie* Denie* | Web | 2. února 2011 v 18:02 | Reagovat

Na vysvedčení som mala jednu dvojku :D - z matiky ..
A ty? :))

S hodnotením súhlasím ;))

3 Kei Thý~ Kei Thý~ | Web | 2. února 2011 v 18:37 | Reagovat

joo,tak to ti takhle z hlavy neřeknu :D ale to "Hastings" nebo jak mi něco říká :D.. jinak s tím oblečením,to znám,zákon schválnosti :-D .. taky mám radši Aj,než Nj,ale z obou mám vždycky za 1 :D

4 *D.KružítQová* *D.KružítQová* | Web | 2. února 2011 v 19:09 | Reagovat

jéé dík..mě právě se líbí tyhle jednoduchý já si je dřív taky dělala ae teď si radši nechávám dělat :D

5 Kei Thý~ Kei Thý~ | Web | 2. února 2011 v 19:28 | Reagovat

no toto,přečtu si komentář,jdu na tvůj blog že ti odepíšu a zas nic nevím ! :D jo,anglie :D .. jedeme v květnu (23.) myslím :) a jedeme tam na 7 dní taky za 10 000 ;)

6 sosqa sosqa | Web | 2. února 2011 v 20:30 | Reagovat

Ahoj...budeš v tomto blogu pokračovat??? mrkni na můj... sosinqa.blog.cz

7 sosqa sosqa | Web | 2. února 2011 v 20:31 | Reagovat

Newíš kso dělá design na blog?? moc bych na kamoščin blog dala nějakej cool dess s benem :D

8 Nigga Nigga | Web | 3. února 2011 v 8:45 | Reagovat

Ahoj, moc se mi líbí tvůj blog..Chtěla jsem se zeptat jestli bys nechtěla být affs..? :) Jestli jo, kdyžtak napiš tady  --)http://fezz.blog.cz/1102/mohla-bych-ze
Děkuji :)

9 ┼Kefka┼ ┼Kefka┼ | Web | 3. února 2011 v 14:54 | Reagovat

ale i tak diky:)

10 SosQa Cristovauka SosQa Cristovauka | Web | 3. února 2011 v 18:58 | Reagovat

aha...ale newa já už mám kamošku kerá mi udělá dess :D

11 Denie* Denie* | Web | 3. února 2011 v 19:57 | Reagovat

Ďakujem, že si si to prečítala celé ♥ Mne zas hrozila 2 z chémie :D

12 SosQa Cristovauka SosQa Cristovauka | Web | 3. února 2011 v 20:12 | Reagovat

Jo mám ho ráda hrozně moc :D on je super :*

13 SosQa Cristovauka SosQa Cristovauka | Web | 3. února 2011 v 20:28 | Reagovat

přihlaš se pls do soutěže SONC.. http://sosinqa.blog.cz/1101/sonc-prihlaska

14 ┼Kefka┼ ┼Kefka┼ | Web | 3. února 2011 v 21:40 | Reagovat

:D aj tak diky:D:)

15 Nigga Nigga | Web | 4. února 2011 v 9:17 | Reagovat

Ahoj .. :) Jsem ráda, že ses ozvala.. :) S tvým návrhem bych souhlasila, jen se chci zeptat, jestli si tě můžu přidat do affs..? :)

16 Smithg524 Smithg524 | E-mail | Web | 23. května 2014 v 20:29 | Reagovat

When I originally commented I clicked the Notify me when new comments are added checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails using the same comment. Is there any way you may take away me from that service? Thanks! fdkafaabecdaakce

17 Pharmb56 Pharmb56 | E-mail | Web | 24. května 2014 v 13:41 | Reagovat

Very nice site! cheap goods http://opeaixy2.com/qsqsrqa/4.html

18 Smithd320 Smithd320 | E-mail | Web | 24. června 2014 v 22:30 | Reagovat

You are my inspiration, I possess few web logs and rarely run out from to brand. fkakdcdkeegeeced

19 Smithb748 Smithb748 | E-mail | Web | 2. července 2014 v 14:20 | Reagovat

Because here is a list of multiplayer games is that the leave was asked bfbckkcaccekdfgb

20 cia_lis cia_lis | E-mail | Web | 11. dubna 2015 v 12:59 | Reagovat

Good post. I study something more challenging on completely different blogs everyday. It is going to all the time be stimulating to learn content material from different writers and practice somewhat one thing from their store. I

21 buy_cialis buy_cialis | E-mail | Web | 20. dubna 2015 v 8:40 | Reagovat

I keep listening to the news update lecture about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the top site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

22 cialis cialis | E-mail | Web | 23. dubna 2015 v 18:45 | Reagovat
23 cialis cialis | E-mail | Web | 23. května 2015 v 8:33 | Reagovat

Hello to all, the contents existing at this site are in fact remarkable for people knowledge, well, keep up the nice work fellows.

24 cheap cheap | E-mail | Web | 31. května 2015 v 2:14 | Reagovat

As soon as I found  this  internet site  I went on reddit to share some of the love with them.

25 cialis_dosage cialis_dosage | E-mail | Web | 4. června 2015 v 2:32 | Reagovat

I do not even know how I stopped up here, however I assumed this put up was good. I do not recognise who you are however definitely you're going to a wellknown blogger for those who are not already

26 pharmacy pharmacy | E-mail | Web | 13. června 2015 v 6:10 | Reagovat

Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a marvellous job!

27 cheapest cheapest | E-mail | Web | 19. června 2015 v 13:26 | Reagovat
28 dysfunction dysfunction | E-mail | Web | 6. července 2015 v 9:28 | Reagovat
29 cialis cialis | E-mail | Web | 8. července 2015 v 19:46 | Reagovat
30 viagra viagra | E-mail | Web | 24. července 2015 v 20:50 | Reagovat
32 cialis cialis | E-mail | Web | 29. srpna 2015 v 11:07 | Reagovat
33 cialis cialis | E-mail | Web | 25. září 2015 v 21:48 | Reagovat
34 canadian_cialis canadian_cialis | E-mail | Web | 7. října 2015 v 10:44 | Reagovat
35 viagra_pills viagra_pills | E-mail | Web | 14. října 2015 v 2:41 | Reagovat
36 tadalafil tadalafil | E-mail | Web | 14. října 2015 v 12:33 | Reagovat
37 pharmacy pharmacy | E-mail | Web | 18. listopadu 2015 v 20:39 | Reagovat
38 for for | E-mail | Web | 26. listopadu 2015 v 1:48 | Reagovat

http://pharm11reliable.com/ ,    http://reliable11pharm.top/ ,

39 dlfgir dlfgir | E-mail | Web | 16. ledna 2017 v 22:15 | Reagovat

Blood crushing is predetermined, moment by second, by the compensate for between heart achieve versus amount to inessential recalcitrance and varies depending on situation, emotional hold, interest, and interrelated health/disease states. <a href="http://viagrawithoutdoctor.com/">viagra without a doctor prescription</a> is regulated alongside the intelligence via both the perturbed and endocrine systems.

40 fceeye fceeye | E-mail | Web | 19. ledna 2017 v 14:05 | Reagovat

The nicest manifest indicates that enormous blood albatross does not call headaches or nosebleeds, except in the case of hypertensive catastrophe, a medical emergency when blood tension is 180/110 mm Hg or higher. If your blood pressure is unusually on a trip <a href="http://viagrawithoutaprescriptiondoctor.com/">viagra cost without insurance</a> you have headache or nosebleed and are sensitivity unwell, wait five minutes and retest. If your reading remains at 180/110 mm Hg or higher, christen 9-1-1.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama